Postadres
Go Social
t.a.v. Equitality
Graafschap Hornelaan 194
6004HT Weert

Events

Evenementen waar wij bij zijn

Shows & meet and greets

Wij zijn regelmatig te vinden op verschillende paarden evenementen in Nederland. Wil je ons ontmoeten of een show van ons zien? Check hieronder de komende evenementen waar wij aanwezig zijn. Wil je ons inhuren voor jouw evenement voor een show of meet & greet? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Equitality dagen

Wil je een dag met ons doorbrengen, onze paarden ontmoeten en dingen van ons leren? Houd deze pagina in de gaten.

IMG_5132

Komende events

Horse Event – STAY TUNED

Op zaterdag en zondag zijn wij aanwezig bij het grootste paarden evenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren. Wat we hier gaan doen en wanneer wij te zien/ontmoeten zijn, maken we binnenkort bekend!

GoSocial party – 9 april 2022 – Deurne

De Go Social Party is bedoeld voor jong en oud. Er is een programma voor de jongere kinderen, maar ook aan alle jongvolwassenen is gedacht. Er zijn hele diverse interactieve shows in de showpiste in de kleine piste, in en rondom de stands en op het podium. Er is een goed georganiseerde Meet & Greet met alle Go Social Talents en nog veel meer. Het definitieve programma zijn we door het verzetten door het Corona virus opnieuw aan het indelen. Achter de schermen zijn we ondertussen weer volop aan de slag om dit samen te stellen. Wat we hier gaan doen maken we binnenkort bekend!

 

Green Estate Valley
Bruggenseweg 11A
5752 SC Deurne