Postadres
Go Social
t.a.v. Equitality
Graafschap Hornelaan 194
6004HT Weert

Over ons

Kom alles over Equitality en ons te weten

Wij zijn Sanne en Iris, twee goede vriendinnen. We kenden elkaar al langer via de paarden maar toen we elkaar begin 2019 tegenkwamen bleken we een vergelijkbaar plan te hebben voor de toekomst. Waarom dan niet je krachten bundelen? Kort daarna ontstond Equitality!

Samen hebben we 7 paarden die bij Iris aan huis staan. We besteden veel tijd aan het maken van leuke en informatieve video’s over ons en de paarden. We hebben samen altijd erg veel lol en die vrolijkheid proberen we dan ook zeker uit te stralen in de video’s. Natuurlijk zitten dingen wel eens tegen maar we proberen altijd zo positief mogelijk in het leven te staan en anderen hiermee te inspireren. Sanne heeft al een aantal jaar ervaring met social media en dit jaar haar opleiding mediavormgeving afgerond. Iris is paardentandarts, bit-fitter en doet ook marketing gerelateerde werkzaamheden voor bedrijven.

IMG_8954

Alles over Sanne

Sanne is geboren op 14 maart 1999.

Ze is al van jongs af aan gek op paarden. Op haar 6e begon ze met paardrijden op de manege. In 2015 begon het hele social media avontuur. Ze maakte video’s/foto’s voor Instagram en YouTube over haar toenmalige verzorgpaarden en pony’s. In die tijd heeft ze veel ervaring opgedaan door het rijden van verschillende paarden. In 2019 kwamen Sanne en Iris samen tot de beslissing om Equitality op te zetten. Sinds 2020 heeft Sanne haar eigen shetlanders Bambi & Nala. Daarnaast rijdt en verzorgt ze de paarden van Iris. In de zomer van 2020 is ze begonnen met het zadelmak maken van Yellow. Sanne heeft dit jaar haar opleiding mediavormgeving afgerond en is dus ook actief als vormgeefster!

Alles over Iris

Iris is geboren op 08 September 1990
Op haar 11e is ze begonnen met paardrijden en sinds haar 13e heeft ze eigen paarden aan huis. Haar allereerste pony’s waren Daffy en Hero. Daffy was een al wat oudere eigenwijze New Forrest pony waar ze veel van heeft mogen leren. Daffy is helaas jaren geleden al overleden maar Hero staat nog steeds bij Iris. Naast paardrijden heeft ze ook andere hobby’s zoals zingen en piano spelen.

Nadat Iris eerst een aantal jaar op het ziekenhuis op een afdeling voor humane tandheelkunde heeft gewerkt is ze zich gaan specialiseren in tandheelkunde voor paarden. Sinds 2014 heeft ze hierin haar eigen bedrijf. Tijdens de behandelingen bleek al snel dat veel paarden schade of klachten ondervinden van slecht passende bitten. Dus in 2016 heeft ze zich laten specialiseren in bit-fittingen en dit toegevoegd als dienst. Door een ongeluk met een paard een aantal jaren geleden werd het werk als paardentandarts fysiek te zwaar als fulltime baan en kwamen Sanne en Iris samen in gesprek over het willen informeren en entertainen van mensen in de paardensport. Dit was de start van Equitality. Inmiddels 1,5 later is het tijd om het bedrijf Equitality verder te gaan professionaliseren en verder te groeien.