Postadres
Go Social
t.a.v. Equitality
Graafschap Hornelaan 194
6004HT Weert

Samenwerken

Werk met ons samen

Er zijn bij ons veel mogelijkheden voor samenwerkingen!
Wil je graag een samenwerking met ons aangaan om gebruik te maken van ons platform ”Equitality” Lees dan verder voor de mogelijkheden.

 

Mogelijkheden 

Er zijn zoals hierboven vermeld veel mogelijkheden voor samenwerkingen. Dit kan via YouTube, Instagram, Tiktok of een combinatie van allen. We kijken per samenwerking wat bij ons en jouw bedrijf past. Wat is je doel en wat is ervoor nodig om dit doel te behalen? We gaan hierover graag in gesprek voor een samenwerking op maat. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op!

IMG_9517

Social media
bereik

Bereik een grote doelgroep
door te adverteren via Equitality.

YouTube

+ 23.000 abonnees
+ 127.000 weergaven per maand

Instagram

+ 39.000 volgers
+ 1.167.000 weergaven per maand

TikTok
TikTok

+ 253.000 volgers
+ 8.100.000 likes

Voorbeelden

Branded video voor Myler Bits

Voor Myler Bits hebben we een YouTube video serie gemaakt over hun verschillende bitten, inwerkingen en het gebruik bij andere disciplines. We geven tips & tricks bij het vinden van het juiste bit voor je paard. Ook gaan we langs bij bekende gezichten in de paardenwereld.

Product placement HorseFitShop

Voor HorseFitShop doen we regelmatig aan product placement. Dit houdt in dat we hun producten gebruiken en dit meenemen in onze dagelijkse vlogs.

Branded video voor Equestic

Voor Equestic hebben we een YouTube video serie gemaakt over de saddle clip. Hoe werkt de clip, waarvoor kun je hem inzetten en hoe lees je de statistieken af. Ook zijn we langs geweest bij bekende gezichten in de paardenwereld om te zien hoe en waarvoor zij de clip gebruiken!

Zakelijk

Samenwerken
met Equitality

Er zijn bij ons veel mogelijkheden voor samenwerkingen!
Wil je graag een samenwerking met ons aangaan om gebruik te maken van ons platform ”Equitality” op Youtube, Instagram of Tiktok? Klik dan hier voor de mogelijkheden! Voor andere vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen!